Kroll & de Vries Bedrijfskleding | Privium Clublounge

DIVERSE PROJECTEN

Image

Privium Clublounge

Privium Clublounge op luchthaven Schiphol is een exclusieve lounge waar leden in een luxe ruimte kunnen werken of ontspannen. Voor de medewerkers van de Privium Clublounge heeft Kroll & de Vries de nieuwe bedrijfskleding geproduceerd. Deze representatieve kleding is speciaal voor hen ontworpen door Bas van Wayenburg. De kleding past uitstekend binnen de sfeer van de lounge.

Image

Sunweb

Voor de reisleiding van Sunweb werd gekozen voor duidelijke herkenbaarheid. In samenwerking met Studio Markx is een pakket voor hen samengesteld wat tot 2019 wordt gedragen. Jonge en oudere medewerk(st)ers voelen zich er prettig in en het is geschikt voor het groot aantal verschillende vakantiebestemmingen.

Image

Theaters Tilburg

Voor het jubileumjaar van het theater ontwierp couturier Jan Taminiau in 2011 de bedrijfskleding van het theaterpersoneel. Voor Kroll & de Vries was dit een mooie kans.
De moderne en tegelijkertijd chique kleding wordt door alle medewerkers nog steeds met trots gedragen!

Image

Lucebert

Restaurant Lucebert is onderdeel van  Theaters Tiburg. Ook voor de medewerkers van dit theaterrestaurant leverde Kroll & de Vries eigentijdse, passende kleding.

Image

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is niet alleen een Rijksmonument maar ook een van de meest inspirerende ontmoetingsplekken van Amsterdam. Inmiddels is het Congrescentrum ook uitgebreid met Bistro Berlage.

Kroll & de Vries heeft voor alle horecamedewerkers kleding geproduceerd die perfect aansluit op de omgeving.